--2-- CRISAGRO BACAU


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 CARMEN & CRISTI SRL
miercuri, 01 Mai 2024 | 12:53
 
 


Despre noi

CRISAGRO

reclama

  CRISAGRO

Firma Carmen & cristi  şi-a început activitatea în anul 2005, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de utilaje pentru mica agricultura la inceput apoi si aparate si utilaje gospodaresti(aparate sudura generatoare etc). Am constatat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt pentru care firma noastă e în continuă dezvoltare. La momentul respectiv firma noastră avea doar 2 angajaţi, însa cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţă suntem o echipă dinamică alcătuită din 9 persoane. Cu o experienţă de 6 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.

Momentan avem 2 puncte de lucru în Comanesti judet Bacau si Falticeni judet Suceava, care oferă o gamă extinsă de produse, cum ar fi motocultoare,motopompe,aparate sudura,tractoare agricole, etc. Cu un depozit de 100 mp. avem un stoc mai ridicat la toate produsele, reuşind la orice oră să onorăm şi comenzi mai mari. Având un catalog foarte variat de utilaje preluam comenzi de la institutii care se ocupa cu amenajarea spatiilor verzi prin pferirea de motocoase,tocatoare de resturi vegetale,masini de tuns gazon,etc. În fiecare an în perioada martie-octombrie la oferta noastră de produse se adaugă plantele de exterior-brazi argintii,pini,larice,molid,mesteacan,etc.


S C  Carmen & Cristi srl  este distribuitor de:


1.Utilaje agricole- tractoare cu accesoriile acestora,motocultoare ,generatoare de curent,aparate de sudura,motocositori,trimere etc


 


2. Motostivuitoare Doosan (Coreea)


   Aria noastra de acoperire sunt judetele Suceava,Botosani,Iasi,Vaslui,Neamt,Bacau,Vrancea si Galati.Asiguram service atat in perioada de garantie cat si post garantie.


Experienta acumulata in decursul celor 5 ani de cind societatea noastra este prezenta pe piata de utilaje agricole si de constructii, ne recomanda ca unul dintre cei mai prompti si seriosi furnizori in solutionarea eficienta si rapida a nevoilor si cerintelor partenerilor nostri.


   Tractoarele FOTON EUROPARD sunt de la 18 CP pana la 165 CP, cele peste 100CP o sa le importam de anul viitor . Din aceasta gama bogata firma noastra comercializeaza cele de 25 CP ,45 CP,50 CP, 60 CP si 70 CP . Tractoarele FOTON EUROPARD sunt comercializate in Rusia, Franta, Germania, Olanda, Anglia,Polonia, Irlanda, Serbia, Croatia si Suedia unde au fost vandute peste 5000 buc. si au avut un success remarcabil.


Avem tot dreptul de a ne pune intrebarea de ce o tara ca Rusia sau Polonia , care sunt mari producatori de tractoare importa tractoare FOTON EUROPARD din China.


  Raspunsul este simplu, aceste tractoare datorita calitatii si pretului accesibil reprezinta o alegere perfecta pentru agricultori, intrucat gama larga de modele si preturile accesibile fac din marca Europard cea mai potrivita alegere.


        In ceea ce priveste tractoarele second-hand firma noastra comercializeaza modele intre 12CP-25CP. Inainte de vanzare tractoarele second-hand beneficiaza de o revizie generala care consta in:schimb de ulei si de filtre, verificare mecanica si electrica pentru a fi vandute in stare perfecta de functionare si cu un aspect estetic corespunzator.


     Cind spui CRISAGRO , spui seriozitate, caracter, competenta, promptitudine , eficienta, suficiente argumente pentru a te convinge sa alegi produsele noastre.


 


 


IMAGINI



 
 
CONTACT CARMEN & CRISTI SRL

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X